Terbiest 17 - 9550 Herzele
0476 86 56 71 0476 86 56 71

Uw partner voor loodgieterswerken.

Contacteer ons.

Uw loodgieter uit Herzele voor puntjes op de i
Verwarming Hofman

Verwarming Hofman - LoodgieterVerwarming Hofman - Loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter in Herzele? Schakel in dat geval Verwarming Hofman in, een bedrijf met een solide basis en een trouw klantenbestand.

Detailwerk met kwaliteitsmaterialen

Zaakvoerder Jan Hofman startte in 2006 zijn eigen zaak gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming, sanitaire installaties en houtkachels. Als zelfwerkend patroon voert hij samen met zijn medewerker alles eigenhandig uit. Hierdoor krijgt u onmiddellijk een kwaliteitstoets en kan u vertrouwen op een aannemer die perfect weet wat u wenst en de stiel tot in de kleinste details beheerst. Verwarming Hofman is actief in heel Vlaanderen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de branche opgebouwd.

Professioneel advies

Jan Hofman kan u dankzij zijn jarenlange ervaring professioneel bijstaan wanneer u een keuze moet maken uit de materialen. Hij loodst u graag naar enkele toonzalen van leveranciers waar hij mee samenwerkt en bespreekt met u de voor- en nadelen van de verschillende materialen. Op basis van uw keuze en de gewenste afwerking komt hij langs voor een vrijblijvende opmeting en stelt een gratis offerte op. Neem nu contact op en leg een afspraak vast. Met Verwarming Hofman bent u altijd verzekerd van een perfecte afwerking tot in het kleinste hoekje.